ijs

Ons ijs wordt gemaakt met de melk van onze eigen koeien. In onze vitrine staan altijd 18 verschillende smaken ijs. Bijna dagelijks wisselen we de smaken in de vitrine, wat ons assortiment heel divers maakt. Ook passen we onze smaken aan als het seizoen veranderd en proberen we graag nieuwe en aparte smaken uit.
Verder proberen we, waar dat kan, gebruik te maken van producten uit onze eigen moestuin; kruiden, groenten en fruit. 

 

Op ons terras kunt u, naast uw ijsje, ook genieten van een vers bakje koffie van Tante Sus. We serveren ook cappuccino en latte macchiato die gemaakt zijn met de melk van onze koeien. 

Een keer iets anders? Neem een ijscoupe of ijskoffie, beide verkrijgbaar in diverse smaken. Kunt u geen keuze maken? Kies dan voor onze ijsproeverij, ook leuk om samen te delen. 

 

Heeft u een allergie? Laat dit altijd aan ons weten, dan kunnen we u helpen de juiste keuze te maken. Ook zullen we de nodige, extra hygiënemaatregelen treffen. Bijna al ons ijs is glutenvrij en u kunt bij ons ook een glutenvrij hoorntje krijgen. Verschillende ijstaarten kunnen we ook als glutenvrije variant maken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.  We hebben altijd minimaal 3 smaken in onze vitrine zonder lactose (sorbets), zo kunnen personen met lactose intolerantie ook altijd genieten van een lekker ijsje.